Kommande starter av stallets hästar.

ÅBY 180208
Lopp 5, BOOZER ARTIST
Har inte visat någon värre form på slutet och nu har vi dessutom ett dåligt läge så jag ligger lågt och vi siktar på pengar i första hand.

 

MANTORP 180122
Lopp 6, CHARLOCK ALMA
Var jättefin senast och det var nog det bästa jag har känt henne någon gång. Hon var riktigt laddad och fin och avgjorde väldigt lätt till slut. Nu har vi ett bra läge och hon är hygglig från början så jag får prova en bit så får vi se hur långt det räcker.

Lopp 6, M.T.LAROCHE (Peter Ådefors)
Kändes kanonfin senast men krånglade lite i sista sväng. Även om hon var bra då så känns det att hon har fler växlar än hon visat. Jag är övertygad om att det kommer men hon är inte att lita på.

Lopp 10, BOOZER ARTIST (Peter Ådefors)
Var jag lite besviken på senast även om det visserligen blev tredjespår och dödens. Han var seg men hade inte startat på länge och inte heller gått några jättehårda jobb. Förhoppningsvis är han bättre nu med lopp i kroppen och jag ska även ändra lite på utrustningen.

Lopp 10, TARRAGONA ÅS
Var inget vidare senast. Vi hamnade sist från det tråkiga läget men det bet inget i spurten tycker jag så jag får köra på chans.

 

ÖREBRO 180119
Lopp 2, GOING GRATEFUL
Är det bara att glömma senaste starten. Det blev en stenhård öppning och sedan fick han punktering efter ett halvvarv så det är inte så mycket att säga om. Nu är det andra förutsättningar och jag tycker han har gjort bättre lopp bakifrån än från ledning så med lite flyt kan han vara en bit fram.

 

ÖREBRO 180111
Lopp 8, GOING GRATEFUL
Ser fin ut och har bra förutsättningar. Han är rätt så snabb ut så jag provar att gasa lite från början så får vi se om vi kan komma till ledning. Jag tror han ska ha lite chans om det inte krånglar.

 

ÅBY 180110
Lopp 4, M.T.LAROCHE
Kändes fin senast men blev lite ivrig från början och galopperade direkt när jag vände upp. Hon gick bra efter det så jag tror att formen är rätt så ok. Det har dock varit lite mycket galopper på slutet så jag hoppas hon håller sig i skinnet.

Lopp 8, TARRAGONA ÅS
Fastnade i rygg på ledaren senast men jag tyckte att när jag körde från start gången innan var det inget riktigt tryck i henne till slut. Nu har vi fått ett dåligt läge så jag kör för en peng så får vi se hur långt det räcker.

 

MOMARKEN 180109
Lopp 6, CHARLOCK ALMA
Har inte startat på ett tag och det har varit lite si och så i jobben så jag är lite osäker på formen. Dessutom har vi fått ett dåligt läge med bakspår.

 

BJERKE 180104
Lopp 2, BOOZER ARTIST
Skulle ha startat tidigare men fick någon allergisk reaktion av vaccinet. Nu har han sett fin ut så jag hoppas inte han blev för nedsatt. Eftersom han inte startat på länge är han lite svårbedömd men jag tror han kan vara med där framme.

Lopp 6, GLOBAL TAXPAYER
Övertygar inte och det är ingen riktig tryck i honom. Jag smyger med och kör för pengar.

 

FÄRJESTAD 180101
Lopp 1, FRED’S LUCKY DAY
Blev åtgärdad efter förra starten och har inte gått så jättefort i jobben. Det har varit lite besvärliga träningsförhållanden så det är lite svårt att veta vart jag har honom men jag hoppas att han är bättre än senast.

Lopp 7, M.T.LAROCHE
Galopperade i ledning senast hon startade. Hon har sett ok ut i jobben men det är lite lurigt med voltstart för hon är inte helt stabil. Om vi kommer iväg någorlunda ska hon vara med där framme.

Lopp 8, VIKENS PRINCE
Var jag jättenöjd med senast så han åkte dit i sista steget. Nu har vi ett skapligt läge och jag provar att köra det som går från början. Jag är inte säker på att vi kan hålla ledningen men kommer att göra ett försök i alla fall.

Lopp 9, TARRAGONA ÅS
Var jättefin senast och hade gott om krafter sparade. Nu har vi, för en gång skull, ett bra läge så jag är sugen på att prova lite.

 

MANTORP 171211
Lopp 5, TARRAGONA ÅS
Spurtade bra senast och jag får ta det lite lugnt från början och ge henne ett smyglopp. Hon är snabb om hon vill och kan jag spara speeden får vi se hur långt det räcker.

Lopp 9, VIKENS PRINCE
Var ok senast och hade inte startat på ett tag då. Kan han vara på en plats igen får vi vara nöjda.

 

MOMARKEN 171205
Lopp 5, GOING GRATEFUL
Har gjort det rätt så bra men ny har vi tyvärr ett dåligt läge. Jag kör lite avvaktande och till slut så får vi se hur långt det räcker.
Utrustning: Norskt huvudlag.

 

ÖREBRO 171130
Lopp 1, VIKENS PRINCE
Verkar allt bra med men nu har vi ett svårt läge. Jag tror heller inte att det går att köra barfota vilket är en nackdel för honom så jag ligger lågt.
Utrustning: Helstängt huvudlag.

Lopp 2, CHARLOCK ALMA
Känns ok och skulle ha startat när det blev inställt på Färjestad så det har blivit lite väl långt mellan starterna nu. Hon känns normal i jobben utan att ha kunnat gå något tuffare och det är lite svårt att veta vart hon står formmässigt.
Utrustning: Helstängt huvudlag.

Lopp 6, MAGIC MOVES
Skulle också ha startat när det blev inställt på Färjestad. Jag kommer att ända utrustningen till ett helstängt huvudlag nu och hoppas att han inte får så mycket annat att bry sig om. Går han felfritt ska det vara en bra chans men han är inte att lite på.
Utrustning: Helstängt huvudlag.

 

FÄRJESTAD 171127
Lopp 8, ALEXIA MARSHALL
Känns jättefin i jobben men spåret är sådär för hon är inte jättesnabb från start så det är lite vingelrisk.
Utrustning: Skor runt om. Helstängt huvudlag.

Lopp 9, TARRAGONA ÅS
Verkar var i fin form men jag får köra lite på chans med henne. Hon kan spurta bra om hon får en vilsam resa.
Utrustning: Skor runt om. Norskt huvudlag.

 

MANTORP 171126
Lopp 4, GOING GRATEFUL
Känns fin i jobb och är rätt så startsnabb så jag provar en bit från början även om vi har ett spår lite långt ut. Han verkar fin för dagen så jag hoppas han gör ett bra lopp.
Utrustning: Skor runt om. Murphybländare.

Lopp 5, FOSSENS BONUS
Känns fin för dagen men fick tyvärr bakspår nu. Det behöver stämma lite om det ska gå vägen och han är en av de som räknas utan strul.
Utrustning: Skor runt om. Norskt huvudlag.

 

AXEVALLA 171124
Lopp 6, CHARLOCK WIKING
Var fin senast när han vann från dödens. Han känns fin i jobben och har ett bra läge så han ska säkert räknas.
Utrustning: Skor runt om. Helstängt huvudlag.

 

ÅBY 171123
Lopp 6, GLOBAL TAKEAWAY
Känns fin men har ett spår långt ut och jag försöker ta det lugnt från början och smyga med. Får vi ett invändigt lopp kan hon säkert spurta skapligt.
Utrustning: Barfota fram. Öppet huvudlag.

 

AXEVALLA 171118
Lopp 8, MACTHEMAN
Har gjort det jättebra på slutet men nu är läget lite byngligt men elftespår och spårtrappa. Det måste stämma om det ska gå hela vägen men en platschans kan det vara.
Utrustning: Barfota fram. Helstängt huvudlag.

 

FÄRJESTAD 171117
Lopp 2, CHARLOCK WIKING
Var fin senast när han vann från dödens och känns fin i jobben efter det. Stämmer det på vägen är han nog med och krigar om segern.
Utrustning: Skor runt om. Helstängt huvudlag.

Lopp 3, MAGIC MOVES
Galopperade efter ett var senast och jag inbillar mig att han har fått lite ont i fötterna av att gå barfota så nu blir det skor. Jag kommer även att ändra huvudlag och han tränar väldigt bra så fungerar han är han säkert med där framme.
Utrustning: Skor runt om. Helstängt huvudlag.

Lopp 5, TARRAGONA ÅS
Har gått bra på slutet och nu blir det eventuellt helstängt huvudlag men jag får se hur det verkar i värmningen. Det blir även skor vilket dock inte är någon fördel.
Utrustning: Skor runt om. Helstängt huvudlag.

Lopp 8, CHARLOCK ALMA
Var jag nöjd med senast och hon hade inte startat på ett tag inför den starten. Förhoppningsvis ska hon vara lite vassare nu.
Utrustning: Skor runt om. Helstängt huvudlag.

Lopp 9, GOING GRATEFUL
Har gjort två starter för mig och jag har varit nöjd med honom. Nu är det passande läge och distans så det känns som att han ska ha lite chans.
Utrustning: Skor runt om. Murphybländare.

Lopp 10, BOOZER ARTIST
Gör första starten för mig nu och vi har inte kört något snabbare än 1.20 i jobb. Jag tycker han verkar ok men tanken är att det blir ett försiktigt upplägg. Jag hoppas få hejd på honom från början så han inte drar iväg och jag vill ge honom ett lopp i ryggar och köra till slut. Vi tar den här starten som ett led i matchningen.
Utrustning: Skor runt om. Öppet huvudlag.

 

ESKILSTUNA 171111
Lopp 11, EAST HERKULES
Galopperade direkt senast men då var det voltstart så de ska inte vara någon fara nu. Nu har vi bakspår så det blir lite svårt men klaffar det kan han vara trea, fyra.
Utrustning: Barfota runt om. Helstängt huvudlag.

 

OPLAND-BIRI 171110
Lopp 5, ZULU LYNET
Var väl ok senast. Nu har vi ett lite svårt läge men han kan öppna skapligt från början så jag hoppas vi kommer ner på något vettigt ställe. Jag har ingen koll på motståndet men hoppas att han kan duga en bit.
Utrustning: Skor runt om. Öppet huvudlag.

Lopp 7, M.T.LAROCHE
Var inte som bäst senast och borde ha kunnat lite bättre även om loppet blev ryckigt kört. Nu har vi bakspår och det är ingen fördel men är hon som hon ska kan hon vara en bit fram.
Utrustning: Skor runt om. Norskt huvudlag.

 

FÄRJESTAD 171106
Lopp 7, YOU TO OPTIMAL
Fick dödens senast och gillade det inte alls utan var loj hela vägen. Hon kan betydligt bättre än så  men läget är inte så roligt nu. Hon känns fin i jobben och spurtar säkert bra.
Utrustning: Barfota fram. Öppet huvudlag.

Lopp 9, CHARLOCK ALMA
Har gjort det bra men har lite bekymmer med fräschören så därför kan hon inte starta så tätt. Hon känns fin i jobben nu och har ett skapligt läge så jag tror hon kan vara en bit fram.
Utrustning: Skor runt om. Helstängt huvudlag.

 

BERGSÅKER 171104
Lopp 10, FOSSENS BONUS
Hade otur senast och satt fast med gott om krafter sparade. Nu har vi bakspår och är lite utlämnade igen så det krävs lite flax på vägen. Han är i alla fall jättebra i ordning för dagen.
Utrustning: Skor runt om. Norskt huvudlag.

 

SOLVALLA 171101
Lopp 10, MACTHEMAN
Var fin senast då han vann lätt från ledning. Skulle vi ta oss dit nu ökar chanserna definitivt men han är lite ojämnt startsnabb och kan vara riktigt kvick ibland men inte lika vass andra gånger. Tanken är dock att ladda från början.
Utrustning: Barfota runt om. Helstängt huvudlag.

 

SOLVALLA 171029
Lopp 8, ON TRACK BANDITEN
Gjorde ett bra lopp senast och hade inte tävlat på ett tag innan det. Nu är det hårt motstånd och vi har ett dåligt läge så tar han sig vidare till final gör han det jättebra.
Utrustning: Skor runt om. Öppet huvudlag.

 

FÄRJESTAD 171028
Lopp 1, CHARLOCK WIKING
Hoppade i första starten när jag körde till och kom till ledning. Han känns fin annars men vi får se hur vi hamnar till här. Jag tror han ska kunna vara med en bit fram om vi får en vettig löpning.
Utrustning: Skor runt om. Helstängt huvudlag.

Lopp 6, ZULU LYNET
Fick en lite för tuff öppning senast men travade ändå bättre än tidigare. Han känns normal i jobben och ska ha lite chans hoppas jag.
Utrustning: Skor runt om. Öppet huvudlag.

Lopp 7, VIKENS PRINCE
Blir bättre och bättre hela tiden och gick ett riktigt bra lopp senast och var nära i mål. Jag tror inte han är helt borta här.
Utrustning: Barfota runt om. Helstängt huvudlag.

 

ROMME 171027
Lopp 2, M.T.LAROCHE
Galopperade tyvärr senast men känns annars fin för dagen så jag tror hon ska räknas med lite chans.
Utrustning: Skor runt om. Norskt huvudlag.

Lopp 4, MAGIC MOVES
Har inte startat på ett tag och blev åtgärdad efter senaste starten. Han tränar bra och känns fin och jag är nöjd med spåret för jag tror det blir lättare att få iväg honom från bakspår.
Utrustning: Barfota fram. Öppet huvudlag.

 

MOMAKREN 171024
Lopp 1, YOU TO NEAT
Gjorde ett bra lopp senast och jag tycker att han känns forstatt bra för dagen.
Utrustning: Barfota runt om. Helstängt huvudlag.

Lopp 3, GOING GRATEFUL
Var jag nöjd med senast då han var tvåa. Nu har vi ett bra läge så känslan är att han ska kunna vara med en bit fram.
Utrustning: Skor runt om. Murphybländare.

Lopp 4, TARRAGONA ÅS
Gick bra senast efter lite paus och känns fin för dagen. Hon behöver ha smyglopp så jag får köra lite på chans så får vi se hur det löser sig.
Utrustning: Barfota runt om. Norskt huvudlag.

 

ÖREBRO 171021
Lopp 5, EAST HERKULES
Känns fin för dagen och får vi ett snällt lopp ska han ses med platschans.
Utrustning: Barfota runt om. Helstängt huvudlag.

Lopp 9, FOSSENS BONUS
Känns jättefin för dagen så jag hoppas vi har lite flyt med löpningen. Om det klaffar ska han kunna vara med på en plats.
Utrustning: Barfota runt om. Norskt huvudlag.

 

FÄRJESTAD 171020
Lopp 2, ALEXIA MARSHALL
Har gått bra i varje start och ska kunna vara med och kriga där framme igen.
Utrustning: Barfota fram. Helstängt huvudlag.

Lopp 5, GLOBAL TAKEAWAY
Har inte startat på länge och har dessutom ett dåligt läge så jag ligger lågt den här gången.
Utrustning: Barfota fram. Öppet huvudlag.

Lopp 9, YOU TO OPTIMAL
Var bra senast då jag fick backa bak men hon avslutade bra. Hon känns fin i jobben och ska vara med i den främre träffen.
Utrustning: Barfota fram. Norskt huvudlag.

 

AXEVALLA 171017
Lopp 9, ON TRACK BANDITEN
Har ett bra läge men det är några tuffa emot så vi smyger med och det kan vara en platschans.
Utrustning: Skor runt om. Öppet huvudlag.

 

ÅMÅL 171015
Lopp 1, CHARLOCK WIKING
Gör debut nu och blev valack för inte så länge sedan. Det känns som att det har varit positivt för han har inte riktigt släppt till tidigare. Det är en fin häst som nog ska räknas.
Utrustning: Skor runt om. Helstängt huvudlag.

Lopp 3, RED CHILI RUNNER
Tränar betydligt bättre än vad hon presterar i lopp. Jag gör lite småändringar igen och förhoppningsvis blir hon lite stabilare. Jag tror inte att formen är så dålig men hon måste gå felfritt.
Utrustning: Skor runt om. Norskt huvudlag.

Lopp 8, VIKENS PRINCE
Gjorde bra ifrån sig senast då han gick i spåren sista 800 men höll ända in i mål. Vi kan tyvärr inte utnyttja läget utan lär bli över från början men skulle det lösa sig och bli lite tempo har han lite chans.
Utrustning: Barfota runt om. Helstängt huvudlag.

Lopp 9, ECHOS ORLANDO (Isabelle Hansen)
Gick ok senast men det blev lite struligt in på upploppet när ledaren bröt ut och vi hade kanske varit någon placering längre fram utan det. Han ser fin ut i jobben och kan vara ett platsbud.
Utrustning: Skor runt om. Öppet huvudlag.

 

ÅBY 171014
Lopp 2, M.T.LAROCHE
Fick bekymmer med hjärtflimmer efter senaste starten men det är bra nu. Hon tränar bra och gick ett snabbare jobb förra veckan och kändes jättefin. Jag tror hon är minst lika bra som i tidigare starter men tyvärr är läget tråkigt.
Utrustning: Skor runt om. Norskt huvudlag.

 

FÄRJESTAD 171013
Lopp 6, YOU TO NEAT
Känns fin och har bra form men läget är svårt. Det måste flyta på lite om vi ska komma till därifrån.
Utrustning: Barfota runt om. Helstängt huvudlag.

Lopp 10, DONNA LISA
Övertygar inte riktigt tycker jag. Nu är läget svårt och det är lite vingelrisk så vi siktar på pengar i första hand.
Utrustning: Barfota fram. Helstängt huvudlag.

 

ESKILSTUNA 1701010
Lopp 8, GOING GRATEFUL
Gör första starten för oss nu och har tränat rätt så skapligt. Femtespår med voltstart vet jag inte hur han löser men jag får nog antagligen ta det försiktigt från början.
Utrustning: Skor runt om. Murphybländare.

 

FÄRJESTAD 171009
Lopp 2, GLOBAL UTILITY
Har inte startat på ett tag. Hon är kapabel men inte helt stabil men sköter hon sig kan hon säkert räcka en bit.
Utrustning: Skor runt om. Helstängt huvudlag.

Lopp 4, ALEXIA MARSHALL
Har gjort det bra på slutet. Nu var det någon bra med som nog blir för svår att slå men en plats bakom den kan vi ta.
Utrustning: Barfota runt om (eventuellt skor bak). Helstängt huvudlag.

Lopp 5, TARRAGONA ÅS
Var inte bra i monté senast och vi har tagit prover men inte hittat något nämnvärt fel. Hon känns fin i jobb och är snabb ut om jag laddar men brukar vara sämre till slut då så det blir ett avvaktande upplägg och jag kör till slut istället.
Utrustning: Barfota runt om. Norskt huvudlag.

Lopp 10, KNIGHTGI
Har blivit valack efter senaste starten och inte gått några jättetuffa jobb. Han känns fin och har ett bra läge så förhoppningsvis ska han räknas med chans.
Utrustning: Skor runt om. Helstängt huvudlag.

 

ÅRJÄNG 171005
Lopp 2, ZULU LYNET
Har inte starta på ett tag men tränar skapligt. Det får bli ett snällt upplägg och jag vill framförallt se att han fungerar som han ska.
Utrustning: Skor runt om. Öppet huvudlag.

Lopp 3, ECHOS ORLANDO
Blev för het senast på Åmål så jag var tvungen att köra framåt. Vi ändrar lite på utrustningen nu så det ska inte vara några problem. Han får prova lite från början och se om han kan komma till och hästen är inte så dåligt i ordning.
Utrustning: Skor runt om. Öppet huvudlag.

Lopp 4, MACTHEMAN
Kändes jättefin senast på Eskilstuna men blev över från innerspår då. Nu är läget bättre och han ska ha skaplig chans.
Utrustning: Barfota runt om. Helstängt huvudlag.

Lopp 8, GLOBAL UNPROTECTED
Är en jättefin häst som inte har startat på ett tag så därför får det bli ett avvaktande upplägg och köra till slut. Han får ändå inte räknas bort.
Utrustning: Skor runt om. Öppet huvudlag.

 

DRAMMEN 171005
Lopp 2, RED CHILI RUNNER
Hoppade kort efter start senast men kändes fin annars så jag tror att formen är rätt så ok. Kommer hon till så kan hon vara en bit fram.
Utrustning: Barfota fram. Norskt huvudlag.

Lopp 4, YOU TO LUSCIOUS
Har inte startat på ett tag och har haft en paus. Vi har kört 1.18 som bäst i jobb. Läge och distans är bra så han får prova från början och se om han kan komma till tät för då tror jag han kan vara hyggligt långt fram.
Utrustning: Barfota fram. Murphybländare.

 

ROMME 171003
Lopp 2, EAST HERKULES
Känns fin för dagen men möter rätt så bra hästar nu. Han är dock bra själv och ska räknas.
Utrustning:
Barfota runt om. Helstängt huvudlag.

Lopp 3, YOU TO OPTIMAL
Är uppfräschad efter senaste starten. Jag tycker det här är en rätt så bra häst så jag hoppas hon gör en bra insats.
Utrustning: Barfota fram. Öppet huvudlag.

 

FÄRJESTAD 171002
Lopp 4, GLOBAL TAKEAWAY
Har varit borta länge och inte gått några jättetuffa jobb. Läget är dåligt så vi smyger med och kör för en peng.
Utrustning: Barfota fram. Öppet huvudlag.

Lopp 8, FOSSENS BONUS
Fick inte rätta fästet senast men gjorde det bra ändå. Han känns jättefin i jobben och spåret tror jag inte ska vara några problem så det skulle förvåna mig om det inte fungerar.
Utrustning: Skor runt om. Norskt huvudlag.